Fem frosker du må kysse før du møter drømmeprinsen

Drømmeprinsen? Vi kan jo håpe! Mest sannsynlig kommer vi til å anskaffe oss et hamster, en gris med gummistøvler eller et pinnedyr, og leve lykkelig i kollektivet vårt til vi blir 40.

1. The bad boy

Haha, jeg ler. (Nesten) alle jenter tror vi kan gjennomføre en ekstrem makeover, og gjøre den sinte, usikre, frekke, lille gutten til en romantisk drømmefyr. Hvorfor? Jo, fordi vi tror vi er så innmari spesielle (noe vi for så vidt er). Vi er fantastiske, og fortjener faktisk bedre enn dette umulige prosjektet.

2. Svigermors drøm

Han er hyggelig, høflig og kjedelig. Når han henter deg, klatrer han ut av bilen din og piler opp til døren din for å hilse på foreldrene dine for første gang. Han overøser deg med hjerter på Facebook, og er mer enn perfekt. Synd han skal sjarmere deg, og ikke svigers... (Å nei, dette høres hittil ut som en dårlig feel good-artikkel).

3. Den følsomme

Han er mer interessert i å dele følelseslivet sitt (og familiens) med deg, enn å spørre hva som opptar deg for tiden. Hallo? Vi er faktisk viktige, vi også (og vi er jenta i forholdet).

4. Han vi aldri kunne få

Hans og eksens navn står risset inn i tv-bordet hjemme hos ham. Uansett hvor hardt du prøver, har du en gnagende følelse av at noe er feil. Og det er det også! Vi aner ikke hva det er, men han har tydeligvis dårlig smak... 

5. Vennen som aldri ble noe mer...

.... for deg. Han ville gitt deg hele verden på et sølvfat. Likevel kan du ikke se for deg en fremtid med ham. Hvorfor? Fordi vi jenter (generelt) vil ha det vi (kanskje og mest sannsynlig) ikke kan få.

Håpløst. Jeg har allerede gitt navn til pinnedyret mitt.

- A.

4 kommentarer

Marie S

17.10.2012 kl.00:40

Haha, du er så morsom!

maritakalland

17.10.2012 kl.01:13

Hahah dude, jeg elsker det. Det er så sant.

Andrine Solbakken

17.10.2012 kl.23:52

hahah:p

Tonje

18.10.2012 kl.00:53

haha, morsomt!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits